Blogger Template by Blogcrowds.




Ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής καλούμε σε στήριξη της διαδήλωσης του Σαββάτου 28 Απρίλη (12.00, Μοναστηράκι) για την αλληλεγγύη στους 4 προφυλακισμένους της διαδήλωσης της 12ης Φλεβάρη, που οργανώνεται από μια σειρά από συνελεύσεις γειτονιάς.

[σχετικό κείμενο του Συλλόγου της Αθήνας βρίσκεται εδώ:http://bookworker.wordpress.com/2012/04/04/1923/ ]

> ακολουθεί το κάλεσμα στη διαδήλωση:


Η διαδήλωση της 12 Φλεβάρη, ημέρα ψήφισης του δεύτερου κατά σειρά μνημονίου υποδούλωσης και λεηλασίας, αποτέλεσε μια από τις μαζικότερες και δυναμικότερες κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων. Οι ανοιχτές και λαϊκές συνελεύσεις των γειτονιών και πλατειών της Αθήνας και του Πειραιά κατέβηκαν στο δρόμο συντονισμένα και δυναμικά. Διαδήλωναν για ώρες και αντιστέκονταν σθεναρά στις δυνάμεις καταστολής που για να περιορίσουν τον όγκο της διαδήλωσης και την έκταση των γεγονότων, προχώρησαν τελικά σε δεκάδες προσαγωγές και 79 συνολικά συλλήψεις διαδηλωτών από τους οποίους οι 4 προφυλακίστηκαν. Ήμασταν όλοι εκεί, θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ 4 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ
ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΗΣ 12Ης ΦΛΕΒΑΡΗ

-αλληλεγγύη στους διωκόμενους της ημέρας
-απόσυρση όλων των κατηγοριών

ΠΟΡΕΙΑ: Σαββατο 28/4, 12.00, Μοναστηράκι

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ

ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΑΔΕΙΑ

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ -ΤΑΞΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

Υπογράφουν την αφίσα και καλούν στη διαδήλωση:

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Αγίου Δημητρίου, Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Κορυδαλλού, Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση Περιστερίου, Aνοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου, Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Αγίας Παρασκευής, Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αμαρουσίου, Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Ηλιούπολης, Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Νέου Κόσμου, Ανοιχτή συνέλευση Πειραιά, Ανοιχτή συνέλευση Περάματος, Αυτόνομη συνέλευση Ζωγράφου, Αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος Βίλα Ζωγράφου, Λαϊκή Συνέλευση Δάφνης-Υμηττού, Λαϊκή συνέλευση Παλήνης–Γέρακα, Λαϊκή συνέλευση Πατησίων, Λαϊκή συνέλευση Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου, Λαϊκή συνέλευση Χαλανδρίου, Πρωτοβουλία κατοίκων Καισαριανής, Συνέλευση κατοίκων Βύρωνα-Κασαριανής-Παγκρατίου, Συνέλευση Aντίστασης και Aλληλεγγύης Κυψέλης-Πατησίων, Συνέλευση άλσους Παγκρατίου, Συνέλευση πλατείας Βικτωρίας, Συνέλευση της πλατείας στο Κερατσίνιa

0 Comments:

Post a Comment



Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα